Skip to main content

Naamswijziging vereniging! De Vereniging van Rekenkamers

Gepubliceerd op:
woensdag 04-09-2024
Gepubliceerd door:
NVRR secretariaat

Naamswijziging vereniging! De Vereniging van Rekenkamers

Met de invoering van de wet versterking decentrale rekenkamers hielden rekenkamercommissies op te bestaan. Rekenkamerleden en -medewerkers hebben er in het overgangsjaar de schouders onder gezet om te zorgen dat al die rekenkamercommissies omgevormd werden tot rekenkamers! Een prestatie om trots op te zijn! Met deze wijziging was ook de naam van onze vereniging aan vernieuwing toe. De leden hebben op de ALV hebben besloten de naam te veranderen in: Vereniging van Rekenkamers. Een eenvoudige en herkenbare naam.

De website van de vereniging is gewijzigd in www.rekenkamers.nl, ook de verschillende mailadressen zijn gewijzigd naar @rekenkamers.nl. De oude website en mailadressen blijven de komende tijd natuurlijk nog bestaan. Op het congres op 29 november zal ook ons nieuwe logo bekend gemaakt worden.


NB Naarmate de datum waarop dit bericht gepubliceerd is verder in het verleden ligt, neemt de actualiteitswaarde af. Ook kan het bericht ingehaald zijn door de nieuwe actualiteit. Raadpleeg indien nodig ook andere bronnen.