Skip to main content

Webinar: Waarden van vakmanschap voor rekenkamerleden

Gepubliceerd op:
dinsdag 08-10-2024
Gepubliceerd door:
NVRR secretariaat

7

november

Tijdstip

Start: 12:00
tot 13:00 uur.

Locatie

Online

Organisator

Vereniging van Rekenkamers

Webinar: Waarden van vakmanschap voor rekenkamerleden

Welke waarden vinden mensen belangrijk voor ambtsdragers in het openbaar bestuur? Welke van deze waarden hebben prioriteit voor rekenkamerleden? En wat kunnen rekenkamerleden doen om bij te dragen aan deze waarden?
In 2023 en 2024 dachten meer dan honderd (voormalig) ambtsdragers en andere experts na over deze vragen. De antwoorden op deze en andere vragen staan in de publicatie Toekomstbestendig decentraal bestuur: Waarden van bestuurlijk en ambtelijk vakmanschap die De Argumentenfabriek maakte mede in opdracht van de Vereniging van Rekenkamers.

Tijdens het webinar licht Dries Bartelink, Chef Openbaar bestuur van De Argumentenfabriek, de belangrijkste uitkomsten voor rekenkamerleden toe en gaan we er vervolgens met elkaar over in gesprek.

7 november 2024

"*" geeft vereiste velden aan

Voorwaarden*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deelnamevoorwaarden

Aanmelden

  • Na je registratie ontvang je een bevestiging van inschrijving per e-mail.
  • Ik geef toestemming dat het webinar achteraf als video beschikbaar gesteld wordt op het besloten deel van de website van de Vereniging van Rekenkamers. Als u niet in beeld wilt, dan schakelt u uw camera en microfoon gedurende het webinar uit. Vragen kunt u in dit geval via chat stellen.
  • Als het maximaal aantal personen bereikt is, dan kunt u zich registreren op de reservelijst (indien van toepassing).

Betaling en annulering

  • Leden: De training is kosteloos voor rekenkamerleden/onderzoekers/directeuren verbonden aan een rekenkamer die lid is van de Vereniging van Rekenkamers, de kosten voor later dan 14 dagen van te voren afmelden bedragen 75 euro.
  • Niet-leden: De training kost rekenkamerleden/onderzoekers/directeuren verbonden aan rekenkamers die geen lid zijn van de Vereniging van Rekenkamers 100 euro, dit zijn tevens de kosten voor later dan 14 dagen van te voren afmelden.
  • Je kunt alleen annuleren door een mail te sturen naar info@rekenkamers.nl.